Evenementen

Naast onze gebruikelijke activiteiten organiseren we regelmatig extra leuke evenementen voor klein en groot. 

kerstwandeling
wandelen met de schapen

FRIKADELLENWANDELING

Onze FRIKADELLENWANDELING is een zeer mooie, door ons uitgestippelde wandeling van +/- 6.5 km. Inschrijven en starten doe je tussen 13u en 14u30 Bij Vaneleke. Bij aankomst wacht jou een warme chocomelk (met Baileys / Schrobbeler of voor de kindjes een geschenkje) en natuurlijk een bord heerlijke FRIKADELLEN MET KRIEKEN.

LAMMETJESDAG

lammetjesdag

Hiermee sluiten we jaarlijks ons winterseizoen af op PAASMAANDAG.

D.w.z. dat we allerlei extra activiteiten organiseren rond het thema LAMMETJES. Er is een echte knuffelweide, schapenspelletjes, mega springkasteel, strokasteel (bij mooi weer), volksspelen, …
En dit jaar: 
Je inkomticket  verdien je terug in de vorm van een consumptiebonnetje én een gratis tombolaticket voor onze SUPER TOMBOLA met kans op weekendje in een heerlijke vakantiewoning in Dinant, en uiteraard nog vele ANDERE TOFFE PRIJZEN.

lammetjes pap geven

lammetjes pap geven

We werken vanaf nu met inschrijvingen zodat elk ingeschreven kind zeker een lammetje heeft en vooral zodat het pap geven rustiger verloopt wat veel beter is voor onze lammetjes en aangenamer voor onze kindjes.
Stuur een mailtje naar info@vaneleke.be en laat ons weten met hoeveel kindjes je wenst te komen en welke dag (donderdag of vrijdag om 13u of zaterdag of zondag om 13u30)

 

Kerststal

Elk jaar vanaf half december staat onze Kerststal er weer, hier kan u terecht tijdens de kerstwandelingen voor een heerlijk warm drankje, hapje, soepje, frisdrank of een kerstdrankje…. 

 

lammetjesdag

Kerstwandelingen

Half december starten de Kerstwandelingen. Bij ons kan je starten voor de kerstwandelingen van Merksplas/Zondereigen, maar ook voor een iets kleinere wandeling hier in de buurt met 4 gezellige kerststallekes.
info en routes van beide organisaties vind je op onze facebook, bij ons in het ijssalon of op deze pagina.

kerstwandelingen Merksplas-Zondereigen

Kerstwandelingen Merksplas Wortel Castelré

Locatie

Witte-keiweg 1
2330 Merksplas

Wandelknooppunten in de buurt

38, 44, 45, 55

Fietsknooppunten

08 en 99

Zeer ruime eigen parking

 

Openingsuren:

Maandag 21 en dinsdag 22 augustus 2023 OPEN vanaf 13u

Donderdag - Zondag vanaf 13u

Maandag-Woensdag: GESLOTEN

Als het weer het toestaat EN  we voldoende personeel ter beschikking hebben doen we ons uiterste best om vaker OPEN  te zijn. Anderzijds kan het misschien wel eens voorvallen dat we wegens personeelstekort "uitzonderlijk gesloten" zullen zijn. We hopen dan te mogen rekenen op uw begrip hiervoor.

Contact

(+32) 014 71 90 92
(+32) 0468 51 95 11
info@vaneleke.be

Graag parkeren op onze RUIME PARKING
dit wandelextraatje houdt de straat vrij, veilig voor het doorgaand verkeer en aangenaam voor onze buren

  1. Home
  2. ijssalon & meer
  3. evenementen