Dit jaar geen Lammetjesdag want Het Vaneleke bestaat 10jaar en dat “vieren” we dit jaar net iets anders…

We hadden dit graag heel uitgebreid gevierd en er een echt feest van willen maken, maar het lot heeft jammer genoeg roet in het eten gegooid…

Zoals velen al weten heeft Sanne, dat vriendelijk en behulpzaam meisje dat 9 jaar naast mij heeft gestaan en dus Het Vaneleke grotendeels mee heeft gemaakt tot wat we zijn geworden in die 10 jaar, een zware tegenslag te verduren gekregen.
Sanne heeft op 19 januari 2024, een ongeval gehad op de boerderij. Na haar kaakoperatie heeft ze een herseninfarct gedaan. Hierdoor is haar linkse hersenhelft beschadigd. Door deze beschadiging staat haar nog een heel lange revalidatie te wachten.

Uiteraard willen we Sanne niet aan haar lot overlaten en omdat we behalve hopen, duimen en kaarsjes branden niet heel veel kunnen doen, willen we onze  10de verjaardag heel graag opdragen aan Sanne.
Dit door het organiseren van een BENEFIET, met hopelijk ook jouw aanwezigheid, waarbij de opbrengst geschonken wordt aan de familie van Sanne om haar medische kosten te helpen dragen, want die kosten zijn echt gigantisch veel te hoog om alleen te kunnen dragen.

We willen dus heel graag onze 10de  verjaardag vieren jammer genoeg niet mét, maar wel vóór Sanne.

We zetten ook een spaarpot in het Vaneleke waar iedereen die dit graag wil, een vrije gift kan doen, er zal ook een rekening geopend worden waarop je kan storten, …
HOU alvast het weekend van 11 en 12 MEI 2024 ZEKER VRIJ om ook jouw steentje bij te dragen indien je dat wenst!

Laat ons vooral hopen dat we heel veel geld kunnen inzamelen zodat Sanne toch alle medische verzorging kan krijgen die ze nodig heeft maar die anders onbetaalbaar is.